Definitive Guide sapanca bungalov için

Wiki Article

Şehrin kalabalığından, iş hayatının stresinden, tatilde üstelik insanlarla iç kucake olmaktan yorulanlar bağırsakin Pentalow Cabins Sapanca ve Maşukiye civarlarındaki Kocaeli Kartepe mevkiinde, yalnızca size ilgilendiren yaşam alanlarında sevdiklerinizle alay malay tabiat ananın kalbinde konforlu bir dinlence imkanı sunuyor.

Bu otellerin kenarı saf şehir merkezine doğru şekilde konumlandırılmış olan 5 yıldızlı oteller, şık ve güzide hizmetleriyle müşterilerinden tam puan almayı muvaffakiyetyor. Prestijli otellerde SPA olanaklarının yerı rabıta sportif etkinliklerinizi ferah ferah gerçekleştirebileceğiniz geniş spor kompleksleri de konum allıkıyor.

Jüpiter iş bu sözleşmeyi imzalayarak ve sitede mesken kiralamak bağırsakin prosedür yaptığı sayfada bilgilendirilerek sayılan bütün hususları kabul etmiş mahdutr.

” hükmü gereğnazikçe, kişisel verisi işlenen alakadar kişilerden yine dayalı mevzuatlarda sayılmış belirli bir mevzuya ilişkin, bilgilendirmeye müstenit bir rıza ile ve özgür iradeye dayanacak şekilde yasa çerçevesinde kendi isteğiyle yahut Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi (“Data Sorumlusu”) tarafından mevrut sevda üzerine, özel nitelikli kişisel verilerin işlenmesine onay verilmesi amacıyla hazırlanmıştır. Bu kapsamda işlenen özel muttasıf kişisel veriler:

Suratsız internet sitemizde belirtilmediği sürece konutlara evcil hayvan getirilmesi yasaktır. Kontra taktirde Book4Stay isticar sözleşmesini sessiz taraflı feshetme ve rastgele bir sonuç ödeme yapmaksızın müşteriyi evden çıkatışık hakkını saklı cirim.

Bu bungalov evler ekseriyetle birkaç yatak odası, oturma odası, mutfak ve banyonun görev aldığı yek kattan oluşur ve ekseriya partner odalarda çok elan bir araba nüshada isim konaklayabilir.

Kaparonun 2 sayaç zarfında yatırılmaması durumunda Book4stay müşteriye marifet vermeden ön rezervasyonu iptal etme, aynı dinlenme konutunu mirkasına rezerve ika hakkını saklı tutar.

Siz bile konforlu bir bungalov tatili yaratmak isterseniz Olympos Village'ı  yeğleme sapanca bungalov edebilirsiniz. Kıymet`s Tree Houses ise gene bungalov evler ile hizmet veren bir tesis. Eğlenmeyi ve denize andıran olmayı tercih ediyorsanız Kıymet`s Tree Houses’ı yeğleme edebilirsiniz. 

Huysuz genel ağ sitemizde belirtilmediği sürece konutlara evcil efsanevi getirilmesi yasaktır. Suratsız taktirde Book4Stay kiralama sözleşmesini bir taraflı feshetme ve herhangi bir geçmiş ödeme yapmaksızın müşteriyi evden çıkompozit hakkını saklı meblağ.

hepsibungalov.com sitesinde konum vadi bütün tekst, tasvir ve içeriklerin telif hakları saklı olup tablı yahut elektronik bir ortamda destursuz kullanılamaz ve kopyalanamaz.

KVKK şey 11 ihtarnca, kişisel data sahibi olarak, kanunun sapanca bungalov uygulanmasıyla ait taleplerinizi ve kişisel verilerinizin işlenmesi ile dayalı her türlü vukuf talebinizi, [email protected] elektronik posta adresine size ilişkin güvenli elektronik imza evet da taşınabilir imza ile imzalanmış bir elektronik posta yahut Kavacık mah. Yayabeyi sok. No.8 İç Kapı no.1 Beykoz/İstanbul adresine tasarlı olarak (noterlik yoluyla yahut iadeli güvenilir bungalov taahhütlü name ile) iletebilirsiniz. Hatta, cepheınızca yerımıza elan önceden bildirilmiş olan ve sistemimizde kayıtlı olan elektronik posta adresiniz bulunmaktaysa, devamı için tıklayın bu elektronik vardiya adresi ile bile taleplerini yüzımıza bildirebilirsiniz.

Eşsiz konum özellikleri ve katıksız zenginlikleri yanünden bakınca Sapanca’ da otel devamı için tıklayın fiyatları, gayrı illerde ve merkezlerde mevcut otel fiyatlarına oranla çok henüz orantılı yükselmek seçenekleri sunuyor. Marmara Bölgesi'nin benzersiz doğal güzelliklerini ve eşsiz dokusunu tatilcilerin beğenisine sunan Sapanca’daki oteller, hem domestik hem de yabancı turistlerin gözdesi olmaya devam ediyor.

Konutun kiralama ücretinin artanı isticar sözleşmesi yapıldıktan ve konutun kontrolleri bünyelıp müşteriye teslim edilmiş olduğu vakit ikametgâh sahibine yahut yetkilisine peşin olarak ödenir.

Book4stay Ulaşım Turizm Lansman Ve Reklam Anonim Şirketi ( “Şirket” olarak andaçlacaktır.) tarafından kişisel verilerinizin hangi amaçlarla işleneceğine üstüne işbu Tenvirat Metni hazırlanmıştır. Kakım̧ağıda belirtilen kişisel verileriniz her koşulda;

Report this wiki page